24.02.2018  |  Business  |  Branchenyt

Lille firma, stor pris

En dansk toiletbørste er nomineret til stor international designpris.

Det danske firma Rode Bath og deres toiletbørste er blevet nomineret til en Global Innovation Awards (gia), der uddeles på International Home + Housewares Show i Chicago d. 10-13. marts 2018.

Den nominerede toiletbørste, går under navnet LOOEEGEE i Nordamerika, WC-CHAMP i Tyskland, mens den i resten af verden kendes som RODE DAILY. Det er faktisk mere en toiletrenser end det er en toiletbørste. Firmaet har netop lanceret den model, der er blevet nomineret til en gia.

”Det er med overordentlig stolthed at vi kan meddele, at vi er blevet nomineret til årets “The IHA Global Innovation Awards (gia) 2018. Juryen har fundet, at vores nu internationalt anerkendte toiletbørste har fortjent at blive nomineret til årets pris i kategorien ”Bath + Personal Care””, fortæller firmaet i en pressemeddelelse.

Det er filosofien bag firmaet at bryde med alle vante forestillinger om funktionalitet, materialevalg og design – ud fra en bevidst holdning og en række krav til det gear, vi alle sammen bruger hver dag. ”Det er kontrasterne og det kompromisløse, der er interessant. Ikke bare i materialer og funktionalitet, men også i livet og i det visuelle. Det er det, vi husker. Det, der stikker ud. Ingen husker den bløde mellemvare, det normale og det grå. Alle husker det sorte og hvide, had og kærlighed. Så ud med det ordinære. Det er det, RODE Bath udtrykker – i alle aspekter”, fortæller Jacob Rode, iværksætteren og manden bag den nye serie fra RODE Bath.

www.rodebath.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere