Toiletbørste

Bad

SUII – japanske tendenser til badet

SUII er japansk og betyder overgang – en reference ¬til en designmæssig detalje i Zone Denmarks nye badserie. Men også til seriens vellykkede synergi mellem stram, japansk minimalisme og blødt dansk design.

Indhold fra partner

Udstyr

”Løverne” sagde nej – mange andre sagde ja

Løverne var klar med roserne, da Sanimaid og virksomhedens hygiejniske og funktionelle toiletbørste, for anden gang var med i tv-programmet ”Løvens hule” tidligere i denne sæson. Alligevel blev det heller ikke denne gang til en investering i iværksættersuccesen, der sælges i 15 lande. Til gengæld oplever Sanimaid en kæmpe interesse efter deltagelsen i ”Løvens hule”.

Branchenyt

Giv iværksætterne lidt medvind

SaniMaid toiletbørsten har god succes i udlandet, men i Danmark er det svært at trænge igennem kædernes barrikader, fortæller Stig Brammer Knudsen, der mener, det kunne være en fordel for alle, hvis kæderne indstillede sig på at hjælpe branchens iværksættere lidt på vej. ”De kan differentiere sig, og vi kan få gang i noget salg”, siger han.

Bad

Rå og grå badeværelsesserie

Solid er navnet på en ny badeværelsesserie fra Zone, som med sit cool og enkle design passer godt til det moderne badeværelse.

Bad

Mere marmor

Marmor til badeværelset fra Mette Ditmer.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere