GIA award

Design

German Innovation Award til Zone Denmark for udvikling i en ny virkelighed

Da håndspritdispensere gjorde sit indtog i boligindretningen, så Zone Denmark en oplagt mulighed for at gøre en nødvendighed til en designmæssig nydelse – det belønnes nu med en German Innovation Award.

Indhold fra partner

Branchenyt

Vinder af Designbaseprisen

Prisen blev overrakt søndag på Formland.

Branchenyt

Spændende nyheder og god inspiration

Der er masser af spændende input at hente på International Home + Housewares Show i Chicago. Samtidig blev Global Innovation Awards uddelt, og ydermere var der mulighed for bl.a. at høre Pantones bud på, hvordan man som detailhandler skal bruge de farvepaletter, der præsenteres.

Branchenyt

IHA Global Innovation Awards

De nominerede til verdens bedste butik er fundet

Brugskunst

Skagerak vinder Designbaseprisen 2016

Skagerak Flagship Store i København har netop vundet Designbaseprisen 2016, der uddeles til den mest innovative og nytænkende detailbutik inden for design- og livsstilsbranchen i Danmark. Prisen blev uddelt på Formlands første dag.

Branchenyt

Illums Bolighus blandt verdens fem bedste butikker

Illums Bolighus er blandt de fem bedste, mest innovative, nytænkende og progressive detailbutikker inden for interior design i verden. Det blev slået fast lørdag aften, da Illums Bolighus vandt en Gia Award ved et stort gallaarrangement i Chicago.

Branchenyt

Årets vinder af Designbaseprisen 2020: Sinnerup i Århus er et inspirerende livsstilsunivers

Med aflysningen og den igen udskudte messe The Inspired Home i Chicago, er Sinnerups butik i Århus endnu en gang vinderen af dette års Designbasepris.

Branchenyt

De nominerede til verdens bedste butik er fundet

Se hvilke butikker danske Bahne skal dyste mod i konkurrencen om at vinde Global Innovations Awards i Chicago til foråret.

Branchenyt

Lille firma, stor pris

En dansk toiletbørste er nomineret til stor international designpris.

Branchenyt

Designbaseprisen uddelt på Formland

Vinderen af årets mest innovative design- og livsstilsbutik er fundet!

Branchenyt

Illums Bolighus blandt verdens 5 bedste butikker

Illums Bolighus er blandt de fem bedste, mest innovative, nytænkende og progressive detailbutikker inden for interior design i verden. Det blev slået fast, da Illums Bolighus vandt en Gia Award ved et stort galla arrangement i Chicago i forbindelse med Home + Housewares Show.

Branchenyt

Designbaseprisen 2016: Nu skal Danmarks mest innovative designforretning findes

Hvordan ser Danmarks mest innovative og nyskabende designforretning ud i 2016? Og er det lige præcis din butik, der er innovativ og nyskabende, og som dermed skal vinde Designbaseprisen 2016? Det skal vi i løbet af den kommende tid finde frem til.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere