Ledelse

Branchenyt

Generationsskifte hos Messe Frankfurt

Branchenyt

SCANPAN går enegang i Norge

SCANPAN etablerer sig i Norge med eget datterselskab. Samtidig har det danske brand gjort et scoop og sætter en af branchens helt store profiler i spidsen for det nye fremstød i Norge.

Indhold fra partner

Ledelse & drift

Virksomhedsledere: Ryk branding op på ledelsesniveau

Benyt krisetiden til at fokusere indsatsen for brandingstrategien.

Branchenyt

Imerco er klar til fremtiden

Med en kombination af fysiske butikker og webshop, og med ikke færre end 181 butikker, hvoraf de 37 rebrandes som Imerco Home, er Imerco nu klar til at tage markedet med storm. ”Vi er ganske enkelt nødt til at have en kæde med volumen, hvis vi skal overleve i fremtiden”, siger adm. direktør Frederik Brønnum, og hos Imerco er man godt på vej.

Branchenyt

Georg Jensen får ny topchef

Der bliver rykket rundt i topledelsen hos den danske designvirksomhed Georg Jensen. Således bliver svenske Eva-Lotta Sjöstedt ny administrerende direktør, mens David Chu indgår som formand i bestyrelsen.

Branchenyt

Fremtidens nye Inspiration-univers

Omdrejningspunktet i Inspiration er ikke længere pris. Inspiration har nu fundet sit DNA, og fremtiden byder på oplevelsesbaserede butiksuniverser for mennesker der går op i at leve livet. Adm. direktør Frank Sørensen kalder det en lang rejse og et nyt fundament for kæden.

Branchenyt

F&H Group: Stor vækst trods turbulent år

2020-regnskabet fra F&H Group A/S markerer en milepæl i koncernens historie, da omsætningen for første gang passerede en milliard kroner. Trods et år hvor coronapandemien satte det meste af dagsordenen for de fleste, vækstede F&H med mere end 22 procent, og nåede en omsætning på 1,2 milliarder kroner og mere end tredoblede indtjeningen.

Branchenyt

Creative Denmark får udpeget ny formand

Mette Kynne Frandsen bliver ny bestyrelsesformand.

Ledelse & drift

Ændrede afgifter gør det dyrere at generationsskifte

”Men det er naturligvis ikke umuligt”, slår Tax Partner i PwC, Karina Hejlesen Jensen fast. 1. januar trådte en forhøjelse af bo- og gaveafgift til 15 pct. i kraft. Det betyder, at der skal tænkes nyt og anderledes. ”Først og fremmest skal man dog stadig tænke i de bløde værdier. Hvem er den rette til at overtage virksomheden, hvornår og hvordan skal det ske, hænger økonomien sammen og først derefter kommer skatten ind i billedet”, siger Karina Hejlesen.

Branchenyt

Vi skal være et ”House of brands”

Cecilia Winther er ny adm. direktør i Rikki Tikki Company. Hendes mål er at skabe et ”House of brands”, der forstår kunderne og deres behov. Hun vil skabe design, der matcher kundernes målgrupper, og så vil hun give dem både storytelling og en god oplevelse.

Branchenyt

Handelsskoleelever styrer Imerco

20 handelsskoleelever har i denne uge overtaget driften af Imerco i Slagelse.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere