13.12.2021  |  Business  |  Branchenyt

ILVA præsenterer ny CEO

1. september 2022 indtager Martin Hallund den øverste post i ILVA efter mere end 25 år i virksomheden.

Det bliver 47-årige Martin Hallund, der overtager posten som CEO i ILVA, når nuværende topchef, Rami Jensen, den 1. september 2022 forlader ILVA til fordel for JYSK, hvor han tiltræder som President and CEO per 1. september 2023.

Martin Hallund har arbejdet i ILVA/Idémøbler i mere end 25 år, og derfor har den nye topchef et indgående kendskab til den virksomhed, han nu skal stå i spidsen for.

"Jeg begyndte min lederkarriere som driftsansvarlig på lageret, men siden har jeg arbejdet i rigtig mange funktioner og haft mange forskellige roller. Det har givet mig en god forståelse af alle dele af virksomheden, og det ser jeg bestemt som en fordel", siger Martin Hallund, der i dag har titel af retail director i ILVA.

Kursen er den samme 
I rollen som retail director har han været en stor del af udarbejdelsen af den strategi, som over de senere år har betydet, at ILVA har vendt underskud til overskud på bundlinjen. 

"Jeg har været med gennem hele arbejdet med strategien, og der er stadig meget i den, som skal eksekveres, for at styrke ILVA yderligere. Det gælder blandt andet ekspansion med flere butikker i Sverige og en fortsat styrkelse af den digitale del af forretningen. Det er projekter, som jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for", siger Martin Hallund. 

Bestyrelsesformand, Jan Bøgh, glæder sig ligeledes over, at Martin Hallund har takket ja til udfordringen.

"Martin kender ILVA rigtig godt, og det er en stor fordel, når han nu skal træde op på den øverste 
plads. Martin har også spillet en vigtig rolle i at udarbejde den strategi, der gør, at ILVA har vendt et negativt resultat til et positivt resultat, og derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at han er den helt rigtige person til jobbet", siger han. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere