07.04.2021  |  Business  |  Branchenyt

F&H Group: Stor vækst trods turbulent år

2020-regnskabet fra F&H Group A/S markerer en milepæl i koncernens historie, da omsætningen for første gang passerede en milliard kroner. Trods et år hvor coronapandemien satte det meste af dagsordenen for de fleste, vækstede F&H med mere end 22 procent, og nåede en omsætning på 1,2 milliarder kroner og mere end tredoblede indtjeningen.

I starten af 2020 valgte Thuesen Jensen familien at afhænde deres sidste aktier, og det satte gang i en stribe interne optimeringer i blandt andet Logistik, HR, Finans og Marketing for F&H Group.

Da Danmark få måneder efter reelt blev nedlukket, var man hos ledelsen i F&H Group, sideløbende med de nye arbejdsprocesser, nødt til at tænke i helt nye muligheder. Et fokusområde blev salg uden for Skandinavien, og en række nye værktøjer som onlinemøder og digitalt showroom, har været med til at bære fremgangen i 2020.

“Det har været imponerende at opleve hvor omstillingsparate både kunder, leverandører og medarbejdere har været. For et år siden så vi ind i et 2020 med arbejdsgange og rutiner som tidligere, men Covid-19 har for alvor skabt ændringer”, siger CEO Knud Lomborg.

Det er dog ikke kun i leddet mellem F&H og butikkerne, at onlinehandlen er steget. Også butikskædernes onlinesalg til forbrugerne fra deres egne webshops er steget markant i 2020, og har været med til at løfte det generelle salg for F&H Group i 2020.

’Vi ser det som en tendens, der også fremover vil ændre vores måde at handle på – både i forhold til vores kunder, og i forhold til forbrugerne. Ambitionen er derfor, at vi i 2021 fastholder omsætningen, men corona, og forbrugernes købsmønstre efter restriktionerne, er umulige helt at forudsige”, fortæller CEO’en.  

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere