05.08.2016  |  Business  |  Branchenyt

Kanye West designer boliginteriør

Den amerikanske rapper Kanye West vil nu også bevæge sig ud i boligdesign. Til at starte med skal rapperen formentlig designe for Ikea.

Kanye West, den berømte rapper, hiphop-producer og popmusiker fra Chicago, USA, bevæger sig nu ud i at designe boliginteriør.

Til at starte med har Kanye West udset sig Ikea som sin samarbejdspartner, skriver finans.dk, og ifølge rapperen selv er han ”nødt til at arbejde sammen med Ikea, kreere møbler til indretning og til arkitektur”.

Kanye Wests boligprodukter er henvendt til studerende, og stilen beskrives af rapperen selv som værende minimalistisk.

Den rappende designer har tidligere arbejdet sammen med den britiske designer Katie Eary, som også står bag en af Ikeas kollektioner.

Ikea har endnu ikke bekræftet samarbejdet med Kanye West.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere