Designer

Design

Brancheprofilen: ”Jeg hygger mig ved tegnebordet”

Han er i dag den eneste nulevende designer fra dengang, FDB gjorde designmøbler tilgængelige for menig mand. I år, hvor han også fylder 90 år, sættes flere af hans møbler igen i produktion. Designbase har taget en snak med Jørgen Bækmark, der ydmygt mener, det er salgsarbejdet, der gør hans designs populære.

Branchenyt

Hagedornhagen Copenhagen i Børsen

Stillbilleder af en verden, der flyver forbi

Indhold fra partner

Branchenyt

HOME

hagedornhagen Copenhagen are now in all stores

Indhold fra partner

Brugskunst

Historien skal fortælles

Mario Trimarchi er hjernen bag Alessi’s nye visuelle identitet, han har skabt virksomhedens ”Super & Popular”-koncept og designet produkter. ”Jeg tænker altid i helheder. I produkt, emballage og kommunikation. For det handler om, at der skal fortælles en historie. Det er den, forbrugerne køber”, siger Marco Trimarchi.

Tekstiler

Drøm sødt i midnatsblåt

Nyheder fra CASA de LUXE by Naja Munthe.

Indhold fra partner

Brugskunst

At designe er som at cykle

For designtalentet Simon Legald kan det at designe sammenlignes med at cykle. Det handler om at have gang i mange projekter på samme tid, for når man kommer op i god fart og rammer det rigtige gear, flyver man af sted på designcyklen.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere