07.09.2022  |  Dining  |  Table top

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

Indhold fra partner Hvad er dette?

PIP er en særdeles anvendelig serveringskande, der bringer både funktion og smil til bordet. Låget, der er lavet af silikone har en praktisk åbne/ lukke-funktion, der let håndteres med én hånd. Det gør kanden enkel at bruge for både børn og voksne. Hældetudens geometriske form og åbne/lukke-funktionens bevægelse leder tankerne hen på en sulten fugleunges næb - deraf det let humoristiske navn PIP.

PIP serveringskanden kan bruges til vand og andre kolde drikke. Lav fx en stor portion hjemmelavet lemonade med citroner, mynte og ingefær direkte i kanden. Det smager både godt og ser dekorativt ud. Og med sin store åbning og de to let-adskillige dele er kanden nem at rengøre bagefter. Kanden er designet, så den passer til hylden i køleskabsdøren, og med sin volume på 1,4 liter slukker PIP let tørsten hos selv den store familie.

Produktinformation

  • PIP serveringskande
  • Materialer: Borosilikat glas, silikone
  • Diameter: 10 cm / Bredde: 15 cm / Højde: 26,5 cm
  • Volume: 1,4 L.
  • Farver: Black, light grey, dark blue
  • Vejl. udsalgspris: DKK 349,95 / NOK 549

PIP serveringskanden fås i de tre farver: black, light grey og dark blue, og vil være at
finde online og i butikkerne fra september.

Design: Søren Refsgaard
Søren refsgaard (født 1977) er uddannet fra design seminariet i højer i 2003 – samme år etablerede han sin tegnestue i København. Hans arbejde, som er dybt influeret af den danske designtradition, er hovedsageligt fokuseret på belysning, møbler og interiør. Søren Refsgaards formsprog er enkelt og ofte karakteriseret ved et humoristisk tvist. Refsgaard har bl.a. designet CHEESE-IT parmesankværn, HOLD ON grydelapper, STORE-IT opbevaringsglas og TRAY-IT forbrødbakke for RIG-TIG og Sixtus serien for Stelton.

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere