Miljøvenlig

Tekstiler

Not just a pretty face!

Linen products are not only durable, beautiful and timeless. They are also products that are manufactured with a limited impact on the environment.

Indhold fra partner

Food

79NORD REBORN – miljøvenlig nyhed fra Morsø

Morsø har stor knowhow inden for produktion af varer med lang levetid. En knowhow, som i kraft af nutidens miljøudfordringer er vigtigere end nogensinde, og med 79NORD REBORN lancerer Morsø nu et enkelt og stilfuldt design i 100% genanvendt aluminium.

Indhold fra partner

Outdoor

En lille gave, der bliver større og større

Træer har den unikke egenskab, at de bidrager positivt til klimaet, da de optager CO2 fra luften, mens de vokser. Med YOUR TREE bliver nedsættelsen af familiens CO2-aftryk et sjovt og lærerigt projekt, der med tiden vil bringe stor glæde i haven.

Indhold fra partner

Tekstiler

Hverdagsstrik

Aspegren skaber smukke ting til boligen i en god kvalitet, med omtanke og ansvarlighed.

Tekstiler

Stof til eftertanke

The Organic Company lancerer nu genanvendelige stofposer i økologisk bomuld som et praktisk og miljøvenligt alternativ til plastik- og engangsemballage.

Brugskunst

VI INTRODUCERER DÆKKESERVIETTER I TRÆ

Byd TABLE MAT DOUBLE WOOD velkommen og lad naturen komme indenfor!

Indhold fra partner

Brugskunst

Mine ideer betød mere

Med gode ideer kommer man langt, men med en stor portion tålmodighed, en brændende passion og lidt kreativ tænkning kommer man længere. Det mener David Ritter, som på første hånd har oplevet udfordringerne ved at følge sine egne ideer og starte egen designvirksomhed op.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere