11.08.2022  |  Interior  |  Table top

RIG-TIG x Moomin

Indhold fra partner Hvad er dette?

Eventyr, frihed og respekt for naturen.

Mumierne er de centrale karakterer i en række bøger og tegneserier af den svensk-finske illustrator og forfatter Tove Jansson. De er en familie af nysgerrige og eventyrlystne trolde, som bor i et hyggeligt lille hus i Mumidalen, hvor de oplever mange spændende ting sammen med deres venner. De sætter værdier som eventyr, frihed og respekt for naturen højt.

Moomin ABC
At kunne udtrykke sig er en af de vigtigste ting i verden: det giver mulighed for at kommunikere håb og drømme, forholde sig til andre, engagere sig i vor tids store spørgsmål og skabe forandringer. Derfor støtter RIG-TIG Moomin Characters Ltd’s mission om at skabe kærlighed til læsning og skrivning.

Alfabetet, der er designet til Moomin ABC kollektionen, er alle baseret på Tove Janssons originale bogstaver. Udgangspunktet for alfabetet findes i bogen Memoirs of Moominpappa.

Se mere her

Designet til små hænder

Moomin ABC koppen kommer i 26 versioner med hvert sit bogstav, samt en af de spændende og sjove figurer fra Mumiernes verden, afbilledet på siden af koppen.

Moomin ABC tallerken og dyb tallerken er udviklet specielt til små hænder, med bløde former, der gør den let at holde fast i for børn. De bløde former gør det desuden let for de helt mindste selv at kunne få fat om maden med hænderne langs kanten.

Fri for BPA & phtalater
Alle Moomin ABC produkter tåler både mikrobølgeovn og opvaskemaskine og er naturligvis fri for BPA, phtalater, melamin og andre skadelige stoffer.

Se alle produkter her

Tags: RIG-TIG

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere