13.09.2022  |  Kitchen  |  Food

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

Indhold fra partner Hvad er dette?

Juicy citruspresseren er en praktisk lille hjælper til køkkenet. Med sit kompakte design fylder den ikke meget i skab eller skuffe, farven gør den let at spotte, og når den er i brug, udfører den sit arbejde til perfektion. På helt gammeldags maner, presses alt væske hurtigt ud af enhver størrelse citrusfrugt med et let pres og vrid. Den integrerede si i hældetuden sørger for, at det kun er saften, der kommer i maden eller drikken, mens sten og frugtkød bliver tilbage.

Designmæssigt er der tænkt over, at citruspresseren skal være let at gøre ren. Indvendigt har den en blank overflade, der gør det let at fjerne frugtrester, inden presseren nemt skilles ad i to dele og sættes i opvaskemaskinen. Derefter er det tilbage i skabet, inden du næste gang har lyst til et glas juice eller har brug for et frisk skvæt juice i maden.

Produktinformation

  • JUICY citruspresser
  • Materiale: HIPS plast, ABS plast
  • Bredde: 14,4 cm / Dybde: 12 cm / Højde: 7 cm
  • Farve: Yellow
  • Vejl. udsalgspris: DKK 99,95 / NOK 159

JUICY citruspresser vil være at finde online og i butikkerne fra sesptember.

Design: Rasmus Halfdan Breck
Rasmus Halfdan Breck er uddannet fra Danmarks Designskoles møbellinje i 1992, og har siden arbejdet som industriel designer. Han har i perioden 1995-2010 været partner og chefdesigner i CPHDESIGN, som bla. modtog Den Danske Designpris og Red Dot i 2007. Siden 2010 har Rasmus haft sit eget design studio, RHBDESIGN, hvor der arbejdes for danske, såvel som for internationale kunder. Rasmus Halfdan Breck har tidligere designet Elton LED lampen for Stelton.

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere