25.08.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Brødkurv til hyggelige stunder

Indhold fra partner Hvad er dette?

KNIT-IT er en charmerende og funktionel brødkurv, designet til ’compact living’. Når brødkurven ikke er i brug, kan den foldes sammen, så den fylder minimalt.

KNIT-IT er fremstillet i 100% OEKO-TEX bomuld og leveres forvasket. Trænger den til en opfriskning efter brug tåler den vaskemaskine.

Farven er let meleret rose eller light grey, så den passer til alle stel. Bemærk den hyggelige KNIT-IT også sagtens kan bruges til opbevaring af creme og make-up på badeværelset, eller til babygrej på puslebordet. 

Tags: RIG-TIG

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere