10.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

F&H fortsætter væksten

Opkøb og partnerskaber har vist sig at være succesfulde og styrker samtidig F&H’s strategi om at satse på egenejede brands.

2018 har været endnu et godt år for F&H, det viser det netop offentliggjorte regnskab.

Siden 29. juni 2018 har F&H været en del F&H Group A/S, der også består af selskabet Thuesen Jensen AS i Glostrup. Sammen nåede de to virksomheder i kalenderåret 2018 en omsætning på over en milliard danske kroner.

2018 bød på opkøb af Zone Denmark, Villa Collection og styrkede samarbejdsaftaler med Medusa Copenhagen og Morsø. Det var også året, hvor virksomheden for første gang passerede 800 millioner kroner i omsætning, og opnåede et EBITDA på 32 millioner.

”Vi anser regnskaberne som tilfredsstillende, og er selvfølgelig bevidste om, at det for F&H Group dækker over årets to største kvartaler”, udtaler koncernchef Knud Lomborg og fortsætter: ”Med vores nye egenejede brands står vi dog stærkt fremadrettet, hvor vi som en del af vores vækststrategi derfor også øger vores indsats på markeder uden for Skandinavien”. 

F&H Group ejer/forhandler blandt andre Södahl, Zone Denmark, KitchenAid, BITZ, Alfi, Lyngby Glas, Pillivuyt, Gense, Morsø, Rosti, Blomsterbergs, HOLM, Villa Collection, Leifheit mm. Virksomheden har hovedsæde i Viborg samt salgskontorer i Norge og Sverige samt en indkøbsafdeling i Kina.

www.fh-as.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere