28.12.2020  |  Business  |  Branchenyt

En ekstra julegave til Society of Lifestyles medarbejdere

Som tak for en stor indsats og omstillingsparathed i et udfordrende år med corona, har alle medarbejdere hos den midtjyske livsstilsvirksomhed fået julegratiale.

Ejerne og direktionen i Society of Lifestyle har tydeligt kunnet mærke, hvordan alle medarbejdere lige fra starten af nedlukningen i marts har været villige til at gå nye veje. 

”Vi er ovenud taknemmelige for den store indsats, som alle har ydet i 2020. Coronakrisen har krævet den helt store omstillingsparathed, og alle lige fra lager til økonomi har på fornemste vis taget udfordringen op. Det har krævet en ekstraordinær indsats, nytænkning på stort set alle områder og ikke mindst hårdt arbejde af alle. Det er kun naturligt, at vi gerne vil honorere det og sige tak”, siger Martin Skov Hansen, CEO i Society of Lifestyle

Den ekstra indsats har da også båret frugt for firmaet, der i foråret kunne tilbagebetale statens hjælpepakke og undervejs har søsat en række nye initiativer. Blandt andet et nyt salgskoncept ved navn WeShipp, et showroom i en 300 kvadratmeter stor lejlighed i Hamborg og nye måder at præsentere kollektionerne over for deres kunder.

”Der er en helt særlig passion i huset, og det kan mærkes hos alle ansatte. Vi er i den grad rykket sammen i bussen, taget udfordringerne op. Og selv om Corona har været en kæp i hjulet for alle, er vi stolte af vores medarbejdere, som har vendt bøtten på hovedet og tænkt nyt og kreativt”, siger topchefen.

Dette belønnes altså nu med et ekstraordinært julegratiale på samme beløb til alle 140 medarbejdere i både ind- og udland. 

”Vi er glade for at kunne give alle vores medarbejdere dette ekstra klap på skulderen og sende dem på en særdeles velfortjent juleferie”, slutter Martin Skov Hansen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere