Society of Lifestyle

www.societyoflifestyle.com

Branche/Sektor:

Badeværelse, Belysning, Boligtekstiler, Delikatesser, Interiør, Møbler, Personlig pleje

Om

Society of Lifestyle er et inspirerende livsstilsunivers med fire stærke livsstilsbrands: House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki og Monograph. Her kan du altid finde inspiration til at indrette et smukt og personligt hjem. Et hjem med plads til at leve. 

Society repræsenterer vores familie af brands, og Lifestyle er dét, der driver os – vores passion. Vores historie startede i 2001…

Læs mere  

Om

Society of Lifestyle er et inspirerende livsstilsunivers med fire stærke livsstilsbrands: House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki og Monograph. Her kan du altid finde inspiration til at indrette et smukt og personligt hjem. Et hjem med plads til at leve. 

Society repræsenterer vores familie af brands, og Lifestyle er dét, der driver os – vores passion. Vores historie startede i 2001, og vi har siden dengang haft en særlig passion for interiør, design, mad, stil og velvære. Vi vil give dig produkter, nyheder og brands, der gør en forskel for dig og dit hjem. Og vi er hele tiden på udkig efter nye, kreative måder at gøre tingene på.

Kontaktpersoner

Maria Thea Madsen

PR Manager

Brands

House Doctor

Hos House Doctor hjælper vi dig med at finde de helt rigtige møbler og accessories til din bolig. Vi forener skandinavisk design med tilbagelænet bohemestemning, og du finder materialer, nuancer og overflader, der binder din indretning sammen.

Vores produkter designes in-house, og de oser af personlighed - en smule provokerende og ikke alt for formelle. Vi tror nemlig på, at tiden er inde til at blande elementerne snarere end at matche dem.

Vi bliver dog nødt til at advare dig... House Doctors produkter er stærkt vanedannende og kan forårsage let hjertebanken – selv i små doser!

For mere inspiration, følg os på Instagram.

Nicolas Vahé

Hos Nicolas Vahé tror vi på, at det skal være simpelt at spise god, smagfuld og sund mad hver eneste dag. Derfor har vi udviklet et bredt udvalg af gourmetprodukter, som kan være med til at give din hverdag et ekstra pift. Delikatesser, drikkevarer og accessories - og alt er udviklet med udgangspunkt i kærlighed til god mad og lækre råvarer.

Vi sætter en stor ære i, at vores produkter er lavet på de bedste råvarer, og at kvaliteten er i top. Vi forsøger altid at skabe overraskende smagsoplevelser og kombinere ingredienser på en måde, du ikke finder andre steder.

Med et Nicolas Vahé produkt vil du altid få en oplevelse ud over det sædvanlige. Det gælder både i forhold til ingredienser og indpakning, som begge er en stor del af den samlede oplevelse. Produkterne fortæller en historie og skaber en unik stemning i den daglige madlavning.

For mere inspiration, følg os på Instagram.

Meraki

Meraki er et unikt univers af velvære- og livsstilsprodukter, designet og udviklet i Danmark. Serien er skabt i et kreativt univers, inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med stor forkærlighed til naturens skatkammer.

Vi søger et rent resultat i alt, hvad vi gør. Derfor gør vi os umage med at udvikle plejeprodukter, der bruger det bedste fra naturen og som forkæler alle dine sanser og giver velvære til både krop og sjæl.

Med Meraki får du produkter med milde og nærende ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres gode egenskaber og naturlige dufte. Du får produkter til hele familien – både til store og små.

Meraki er baseret på rene og enkle principper - Her får du kort sagt, ærlig og let gennemskuelig hudpleje, der gør det nemt at vælge de bedste produkter.

For mere inspiration, følg os på Instagram.

Monograph

“For everyday entrepreneurs and creative thinkers”

Hos Monograph skaber vi kontorartikler og opbevaringsløsninger til kreative sjæle. Vores mission er at hjælpe dig med at bringe din indre kreativitet frem. Hos Monograph elsker vi nemlig kreativitet og leg.

Samtidig har vi en stor passion for godt design. Vi ønsker at give dig gode løsninger, som kan hjælpe dig med at integrere dit hjemmekontor som en del af indretningen i dit hjem.

 

For mere inspiration, følg os på Instagram.

Filer

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere