26.09.2019  |  Business  |  Branchenyt

Stockholm Furniture Fair offentliggør Guest of Honour

London-baseret designduo skal kreere installation i velkomsthallen til næste års Stockholm Furniture & Light Fair.

Til februar 2020 afholdes Stockholm Furniture & Light Fair med 70-års jubilæum, og denne gang er det den engelske designduo Doshi Levien, der er blevet inviteret som Guest of Honour – en tradition, der har eksisteret siden 2004. Bag designduoen står Nipa Doshi og Jonathan Levien og med flere prisværdige designs på CV’et er de internationalt anerkendte for på ypperste vis at kombinere kultur, teknologi, industrielt design og ægte kunsthåndværk.

”Doshi Levien er et af de mest kreative designstudier i verden i dag og de frembringer design, der både er intellektuelt og legende. Vi elsker den overraskende måde, de formår at mikse så forskellige aspekter som arkitektur, farve, tradition og modernisme på. De har også en utrolig kapacitet til at indarbejde forskellige kulturer i deres arbejde med stor effekt”, siger Cecilia Nyberg, Event Manager for Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week.

Doshi Levien har tidligere skabt værker for førende producenter som B&B Italia, Moroso, Kvadrat, Kettal og Cappellini, til prestigefyldte internationale museer og kulturelle institutioner (især Sèvres - Cité de la Céramique) og for deres Parisbaseret galleri: Galerie Kreo.

”Da vi hørte nyheden, blev vi begejstrede og begyndte straks at diskutere ideer til ankomsthallen. Det er en sjælden og prestigefyldt mulighed at få 200 kvadratmeters udstillingsplads med carte blanche. Her har vi mulighed for at invitere mennesker ind i vores verden og dele vores kærlighed til materialer, rum, form og farve ”, svarer Nipa Doshi og Jonathan Levien på spørgsmålet om hvad deres forventninger til at være Guest of Honour er.

Tidligere Guest of Honours tæller Patricia Urquiola, Ronan and Erwan Bouroullec, Naoto Fukasawa, Konstantin Grcic, Giulio Cappellini, Ineke Hans, Paul Smith, Arik Levy, Inga Sempé, Oki Sato/Nendo, GamFratesi, Ilse Crawford, Barber & Osgerby, Jaime Hayon, Paola Navone og senest var det Neri&Hu i 2018.

Stockholm Furniture & Light Fair finder sted 4.-8. Februar 2020.

www.stockholmfurniturefair.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere