17.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

Dansk brand lancerer norsk netbutik

Danske Frederik Bagger udvider nu forretningen til Norge med en ny onlinebutik.

Nu kan nordmændene også nyde godt af Frederik Baggers designs, der netop har åbnet en onlinebutik i landet.

“Ambitionen på det norske marked er store. Vi har gennem en række år været til stede på detailmarkedet i Norge og efter en stor interesse og efterspørgsel efter vores produkter, ser vi gode muligheder for at sprede budskabet om Frederik Bagger gennem digitale kanaler. Derfor glæder vi os meget til at åbne for den nye, norske netbutik og give nordmændene en direkte shopppingoplevelse”, siger Frederik Bagger, grundlægger og CEO.

Frederik Bagger er til at finde hos flere forhandlere i Norge, herunder Illums Bolighus, Paleet, Traktøren og Backeigrensen. 

“Vi er overbeviste om, at vi kan øge vores salg markant ved at have fuldt fokus på Norge. Både i forhold til forhandlere og forbrugere. Med den nye onlinestore og intensiv markedsføring håber vi på at nå bredere ud til de norske forbrugere og forventer en betydelig vækst i salget på tværs af vores kanaler når vi lancerer hjemmesiden”, fortsætter grundlæggeren. 

Frederik Bagger producerer krystalglas, der med glasmassen Crystalline gør miljøvenlige og uden skadelige tilsætningsstoffer.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere