16.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

Danish Design Festival 2019

For tredje gang sætter festivalen fokus på aktiviteter og events centreret omkring design og kunsthåndværk, i år er det henover perioden 1. – 13. maj 2019.

Danish Design Festival hylder diversiteten I design og kunsthåndværk med udstillinger, konferencer, events og prisuddelinger.

Programmet byder på flere forskellige aktiviteter og events og både for professionelle og private. Fagmessen Trends & Traditions har ændret sin termin og finder nu sted den 2. maj i Lokomotivværkstedet. På Designmuseum Danmark kan man både opleve udstillinger og det bæredygtige marked Design X Change. Biennalen for Kunsthåndværk & Design byder på udstilling og konkurrence under temaet ”Fællesskab”. I Aarhus er der både designtalks, tekstiludstilling og et designmarked for upcoming designere. Den 13. maj kårer Danish Design Award vinderne af de prestigefyldte designpriser ved en prisfest i Industriens Hus.

Majoriteten af events finder sted i København, men også byer som Aarhus, Hundested, Præstø, Viborg, Kolding og Odense er med.

Se hele programmet her: http://ddfestival.dk/events/

Danish Design Festival blev stiftet i 2017 og i dag udgøres styregruppen af Danske Kunsthåndværkere & Designere, Designmuseum Danmark, Design denmark og Trends & Traditions Copenhagen.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere