26.11.2021  |  Interior  |  Design

Dansk Designet Dispenser vinder Danish Design Award

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sprit og sæbe dispenseren fra Details by Wahl&Ross har vundet Danish Design Award.

Den dansk designede og dansk producerede dispenser fra Details by Wahl&Ross har vundet Danish Design Award, for “en ny æstetisk tilgang til en produkttype – håndspritdispenseren – som er blevet en fast bestanddel af vores “nye hverdag”.”

Juryen siger:
“Dette design løser en vanskelig situation på en menneskelig måde og giver et positivt førstehåndsindtryk. Løsningen er en hurtig reaktion på en ny situation og er det mest attraktive design, som juryen har set, for denne type produkter. Dispenseren er på ingen måde en torn i øjet, som så mange produkter af lignende karakter. Funktionaliteten er gennemtænkt, og dispenseren kan monteres på tre forskellige måder. Et tidssvarende og gennemarbejdet design, der bringer skønhed til et kedeligt problem.”

"Det er en stor anerkendelse og bekræfter vores design og endelige produkt, som vi har brugt meget energi og omtanke på at udvikle.
Det er et kæmpe personligt mål at opnå - da vi startede det her projekt, var målet et gennemført design i alle detaljer og vi føler vi er endt med et virkelig godt produkt. At vinde denne award er en uvurderlig anderkendelse, og det har overrasket os hvor meget det betyder for os. Det er fantastisk og vi er allerede i gang med de næste produkter.”
Maria Wahlberg Rosskelly, co-founder, Details by Wahl&Ross.

Dette er nu tredje design award dispenseren kan tilskrives; Good Design Award, German Design Award og nu også en Danish Design Award.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere