18.06.2018  |  Bloom  |  Outdoor

Vi er inspireret af naturen

Naturen er en gave, vi skal værne om. Det mener Wildlife Garden, der bringer naturen til live i deres produkter. Men de har taget skridtet videre, og støtter WWF – Verdensnaturfonden økonomisk.

"Vi var inspireret af vores smukke omgivelser og natur på Bjärehalvøen med røde sommerhuse, enge, græsgange og stor biodiversitet. Ud fra det fødtes ideen bag virksomheden. Det begyndte som en interesse for naturen og fuglelivet, og den interesse voksede og blev til Wildlife Garden”. Sådan lyder det fra Helena og Robert Nobel, der startede virksomheden i 2005. 

Helena, der også er CEO, siger: ”Ligesom mange andre, sætter vi mere og mere pris på naturen, og vi har indset, at den ikke kan tages for givet. I dag, hvor tempoet i samfundet er så højt, har vi brug for naturens ro. Mange brands bruger i dag naturen på forskellige måder, og netop det faktum, at det er så populært, hænger nok sammen med, at naturen står for fred og harmoni, men også at vi indser, at naturen er en gave, som vi må værne om”.

Hos Wildlife Garden er kvalitet en kombination af veldesignede kvalitetsprodukter, omhyggelig produktion og gode relationer. 

”Vi stræber efter at sikre, at alle vores kunder - både store og små - føler sig trygge hos os og er tilfredse med det, vi leverer. Sammen med vores ornitolog arbejder designteamet på at gøre vores produkter så funktionelle og brugbare som muligt, for det er vigtigt for os, at svensk design og kvalitet er at finde i alt, vi gør”.

Virksomheden har en CSR-politik, der sikrer, at producenterne tager sig af medarbejdernes sikkerhed og trivsel. Herudover gennemgår hvert produkt en omfattende kvalitetstest, de kontrolleres løbende under produktionen, og herefter pakkes de i en fin emballage.

”Wildlife Garden engagerer sig i naturen, og det er nok en af grundene til, at kunderne kan lide vores virksomhed”, siger Helena. ”Igennem nogle år har vi støttet WWF sporadisk, men nu har vi taget skridtet fuld ud og er blevet ”vennevirksomhed” med WWF. Det betyder, at vi støtter WWF økonomisk i deres vigtige arbejde for et bedre miljø, noget som føles naturligt for os, der arbejder med produkter, som tilskynder til såvel læring om og påskønnelse af vores natur”.

Helena forklarer yderligere, at Wildlife Garden ønsker, at forbrugerne skal nyde og glædes over produkterne længe. Derfor har de også reservedele til mange produkter, og anbefaler at man skal reparere et gammelt, hvis man er glad for det, fremfor at købe et nyt.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere