Vakuum til madlavningen

Severin lancerer nu en Sous-vide.

Sous-vide hedder det på fransk, og det lyder unægteligt både flottere og mere appetitligt end mad tilberedt i vakuumpakker. Sous-vide dækker over en mild måde at tilberede kød, fisk og grønt på og har længe været udbredt i restaurationsbranchen.

Nu har metoden endelig fundet vej fra de professionelle restaurationskøkkener til de private husholdninger med Severins Sous-vide. Vakuumpakningen gør, at væsken ikke kan slippe ud, og maden holder derfor på smag, saft, vitaminer og mineraler.

Relateret indhold

23.04.2024Designbase.dk

Imerco har momentum og skaber vækst

23.04.2024Designbase.dk

Ni designvirksomheder kæmper om den norske branches vigtigste priser

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

15.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Flot 79NORD-nyhed fra Morsø

15.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Forårets magi og skønhed inviterer til pinsefest

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Essensen af kvalitet fra HOLM

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

08.04.2024Designbase.dk

Hamonoya er ny distributør for Patisse

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023