Vakuum til madlavningen

Severin lancerer nu en Sous-vide.

Sous-vide hedder det på fransk, og det lyder unægteligt både flottere og mere appetitligt end mad tilberedt i vakuumpakker. Sous-vide dækker over en mild måde at tilberede kød, fisk og grønt på og har længe været udbredt i restaurationsbranchen.

Nu har metoden endelig fundet vej fra de professionelle restaurationskøkkener til de private husholdninger med Severins Sous-vide. Vakuumpakningen gør, at væsken ikke kan slippe ud, og maden holder derfor på smag, saft, vitaminer og mineraler.

Stockholm Furniture Fair

Sponseret

Stockholm Furniture Fair 2025 fremhæver fremtidens konstruktion og hænderne bag håndværket

Formland

Sponseret

Speak Up!

Relateret indhold

07.02.2025Scanpan

Sponseret

Pro SB+: Det nye sorte til dit køkken

07.02.2025Scanpan

Sponseret

Pro SB+: Det nye sorte til dit køkken

05.02.2025J.A Sundqvist AB

Sponseret

Inspirerende hverdagsfavoritter

27.01.2025J.A Sundqvist AB

Sponseret

Forårets nyheder 2025

13.01.2025Designbase.dk

En gastronomisk oplevelse

02.01.2025Witt

Sponseret

Witt Denmark A/S overtager distributionen af Outdoorchef-produkter på det nordiske marked og i UK.

21.11.2024F&H Group A/S

Sponseret

Termokande-nyhed fra Zone taler ind i tidsånden

14.11.2024Witt

Sponseret

Revolutioner din juiceoplevelse – Mød Witt by Kuvings AUTO10

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023