02.05.2022  |  Bloom  |  Outdoor

Under åben himmel

At nyde naturen, den friske luft, blomsterne i haven eller bølgernes brus mod strandkanten er indbegrebet af høj livskvalitet. Høj kvalitet og lækkert design finder man også i Södahls nye outdoor-kollektion, der enkelt og elegant gør uderum til en naturlig forlængelse af boligen.

Melange-serien er i en fin melangevævet polyesterkvalitet, hvor det ensfarvede look giver et roligt og harmonisk udtryk. Puder og hynder er også flotte i kombination med mønstrede produkter, som fx den stribede easy-strandtaske med håndtag i læderlook og masser af praktiske lommer.

Melangepuderne måler 50 x 50 cm, mens sædehynderne måler 40 x 40 cm, og begge dele fås i en elegant Beige og en smuk Indigo. Smukke og ensfarvede er også Match-vattæpperne i 100 procent bomuld, som måler 130 x 170 cm og fås i farverne Sky Blue, Straw og Olive.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere