06.09.2018  |  Dining  |  Table top

Ti år med Elements

Det er ti år siden Royal Copenhagen præsenterede det innovative og finurlige Elements-stel i tre varianter: Multifarvet Elements, Blå og Hvid Elements, som fortsat charmerer med deres legesyge referencer til porcelæn-brandets historie.

Det fejres med introduktionen af nye designs, som en ny Elements tekande.  Den fås i hvid eller i en smuk hånddekoreret udgave, som en del af Blå Elements og fyldt med designeren Louise Campbells genkendelige og humoristiske detaljer:  et frækt og dramatisk ansigt – inspireret af de ’grotesque’motiver der har sin oprindelse fra den romerske antik og en lille snegl på tekandens inderside udgør en sød hemmelighed for te-bryggeren.

Sammen med tekanden præsenteres en ny tekop og underkop – ligeledes i Hvid og Blå Elements. Den elegante kop ledsages også af et ’grotesque’ ansigt, imens underkoppen har en speciel organisk form, som gør den let og behagelige at holde i hånden. Som en ekstra overraskelse afsløres en lille blomst, når koppen løftes – gemt væk og kun til glæde for den enkelte tedrikkers blik.

www.royalcopenhagen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere