28.11.2017  |  Business  |  Branchenyt

Talenterne hyldes

Formland hylder den spirende talentmasse, når 60 specielt udvalgte kreative iværksættere fra Nordeuropa deltager på CREATORS COMMUNITY på Formland Spring 2018 med produktlinjer eller koncepter inden for interiør, kunsthåndværk, fashion og delikatesser.

Formland præsenterer endnu engang iværksætterområdet CREATORS COMMUNITY, hvor 60 spirende talenter inden for interiør, kunsthåndværk, fashion og delikatesser står klar til at præsentere deres produkter og for alvor træde ind på messescenen i interiør- og designbranchen.

De 60 iværksættere er netop blevet udvalgt fra et meget stærkt ansøgerfelt fra hele Nordeuropa og er nu klar til at få tildelt en stærk mentor fra erhvervslivet, som skal rådgive og guide, så de er klar til at tage kunderne med storm, når dørene åbner til Formland 1. februar 2018. 

Talenterne kæmper desuden om CREATORS COMMUNITY DESIGN AWARD, hvor hovedpræmien er 7.500 Euro samt en stand på Formland Autumn 2018. 

Vinderen udvælges af en professionel jury bestående af designer Anders Nørgaard, Trendekspert Mads Arlien-Søborg, Patrizia Venturelli CEO Trollbeads A/S og stifter af Livsstilsiværksætter-netværket LIS, Redaktør på Bo Bedre Charlotte Ravnholt samt Mai-Britt Risvig Flyvholm, der er Projektleder ved Formland.

De udvalgte talenter offentliggøres inden for kort tid på Formlands website.

www.formland.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere