Stel

Udstyr

Poetiske blomster og rene linjer

”Blomst er 100 pct. Royal Copenhagen og 100 pct. nyt. Det forener japansk simplicitet og skandinavisk minimalisme, og er skabt med en ”one stroke”-teknik, der gør hvert eneste element til et lille unikt kunstværk”. Sådan siger kreativ direktør i Royal Copenhagen om det nye stel, blomst, der netop er blevet lanceret.

Udstyr

Gaveideer og inspiration til julen

Jul med Le Creuset

Indhold fra partner

Udstyr

Nye toner til middagsbordet fra Rosendahl

Dette forår lancerer Rosendahl et nyt stel, Duet - en ny-klassiker i moderne og holdbart design.

Indhold fra partner

Udstyr

Stel med Bitz-faktor

Vi skal være sundhedsrealister. Det mener Christian Bitz, der har skabt et smukt stel og bestik i samarbejde med F&H. Hans ambition er, at det bliver sjovere at spise sundt, så det bliver en naturlig del af hverdagen. Og succesen er allerede i hus – både nationalt og internationalt.

Udstyr

SOFISTIKEREDE SORTE RILLER

mystik på middagsbordet med Lyngby by Hilfling

Indhold fra partner

Udstyr

Nyt stel med et enkelt nutidigt udtryk

Ole Palsbys Legio stel står i dag i talrige danske hjem. Nu lanceres Legio Nova i samme enkelte udtryk, men med et nutidigt tvist. De to stel kan kombineres, og dermed forventes det, at både det nye og det 15 år gamle Legio-stel kommer til live igen ude i butikkerne.

Udstyr

Når fortiden bindes sammen med nutiden

Hammershøi hedder det nye stel, som Kähler har skabt i samarbejde med designeren Hans-Christian Bauer. Det er moderne og nyt, men med klare referencer til Hammershøi’s klassiske linjer. Og Hans-Christian har tænkt forbrugeren med helt fra begyndelsen.

Udstyr

Trendy jul

Bloomingville juler.

Udstyr

Klassisk, keramisk & cool

Royal Copenhagen præsenterer to nye stel: Sort riflet og blå riflet.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere