23.02.2023  |  Kitchen  |  Table top

HAV-universet

Royal Copenhagens HAV-kollektion, der blev lanceret i 2019, udvides med to serveringsfade. Fadenes organiske og asymmetriske form giver associationer til blåmuslingen, som man finder i store mængder langs de danske kyster. 

Referencerne til havet omkring Danmark genkendes ligeledes i fadenes spraymalede blå kantmønster, der veksler fra de mørkeste til de lyseste blå toner som et stilistisk billede på bølgerne, der slår ind mod stranden.  

HAV, der er skabt af designertrioen KiBiSi, er dybt forankret i Royal Copenhagens historie, og bærer samtidig fremtiden i sig med sit tidløse formsprog. Designet er inspireret af det klassiske Mågestel fra Bing & Grøndahl, men sender også en maritim hilsen til de tre blå bølger, der symboliserer Danmarks tre vandveje, Storebælt, Lillebælt og Øresund, som pryder bunden under hvert et stykke porcelæn Royal Copenhagen.

www.royalcopenhagen.com 

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere