08.09.2021  |  Dining  |  Table top

Med naturen som inspiration

Stellet Sablo fra tyske blomus er formgivet af Frederike Martens med udgangspunkt i naturens grundelementer – vand, luft, ild og jord.

Blød som en sten fundet i strandkanten med kanter slebet runde af bølgerne. Perfekt afrundet som cirkler i sand eller ler, der er udtænkt og forarbejdet med sikker sans for harmoni og balance.

Og endelig så tilpas enkelt, at alle elementer danner den perfekte harmoni på bordet uden at tage opmærksomheden fra det, det egentlig handler om, nemlig måltidet.

Stellet Sablo fra blomus, der i alt består af 23 dele, er både oplagt til hverdagens hurtige måltider og til de særlige begivenheder, hvor det veldækkede bord er en invitation til at spise sammen med dem, man holder af.

Hvor den delvise glasering, der løber på stellets yderside, giver en fornemmelse af vand, stammer den svage rødmen på den rå, uglaserede lerflade fra brændingen. En kombination, som giver hver steldel sin egen unikke karakter. Resultatet er helt perfekt uperfekt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere