28.09.2021  |  Dining  |  Table top

Smukke snelandskaber fra Pillivuyt

Indhold fra partner Hvad er dette?

I mere end 200 år har Pillivuyts varemærke været porcelæn af en helt særlig støbning – stærk nok til at gå i arv fra generation til generation.

I samarbejde med designer Dorthe Mathiesen har brandet nu skabt det poetiske stel Vinter, som byder på smuk, nordisk vinterstemning.

Selvom de forskellige motiver i Vinter er indbegrebet af nordisk vinterhygge, tåler det ovnfaste stel høj varme. Styrken i både kvalitet og funktion kombineres med det stilige udtryk, som også kendes fra den populære Toulouse-serie med den karakteristiske, elegante plissering. Vinter komplementerer og bygger videre på Toulouse – og på julebordet eller i andet festligt lag kan stellet således både stå alene og sammensættes med Pillivuyts øvrige hvide tallerkener.

Nordisk vinterstemning

Juletræer, som skal fældes, og stemningsfulde snelandskaber med frostklar luft. Børn som kælker, skøjter eller bygger snemænd. Med skønne, douchede landskaber og sin grafiske streg fortæller designer Dorthe Mathiesen, som står bag papir- og designstudiet ViSSEVASSE, historien om hygge med familie og venner i de smukke vintermåneder.

Faktisk er det næsten som at læse et nordisk folkeeventyr, når man betragter de fine detaljer i Vinterstellet, der rummer en skål, et krus samt flade tallerkener i tre forskellige størrelser. 

Varme i vinterkulden

Både skålen og tallerkenerne har en lige kant. Skålen har en diameter på 14 cm, mens de 1,5 cm høje tallerkener har en diameter på henholdsvis 15,5, 20 og 26 cm. Kruset rummer 27 cl, er 10 cm højt og har en diameter på 8 cm.

Vinter varmer hjerterne i de kolde måneder. Med en varm skål suppe eller et krus te – og med sit elegante, franske porcelæn tilsat nordisk vinterstemning.

OBS! På lager primo november. 

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere