11.10.2016  |  Kitchen  |  Udstyr

Skøn glasserie, der holder på temperaturen

Smukke og funktionelle glas.

De nye dobbeltvæggede Zwilling Sorrento glas og skåle er ikke bare smukke på bordet, de sørger også for, at både din varme latte og din kolde isdessert holder temperaturen. Og selv om din kaffedrik er gloende varm eller desserten isnende kold, er glassene behagelige at holde på takket være de dobbelte vægge.

Det er den kendte italienske designer Matteo Thun, der har givet form til den elegante glasserie, som er forbløffende let i udtrykket på trods af den effektive isolerende funktion. Det ser nærmest ud som om indholdet svæver inde i glaskonstruktionen.

Glas og skåle er mundblæste i borosilikatglas af høj kvalitet, som er yderst holdbart. En kombination af italiensk design og tysk kvalitet, når det er allerbedst. Glassene tåler både mikroovn og opvaskemaskine.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere