04.02.2018  |  Business  |  Branchenyt

Prisvindende boblende drink

På Formland Spring 2018 blev vinderen af Creators Community Design Award kåret

Torsdag den 1. februar åbnede Formland Spring 2018, hvor blandt andet 60 iværksættere udstillede i området CREATORS COMMUNITY og senere på dagen blev vinderen af Creators Community Design Award kåret.

Vinderen blev det danske firma Copenhagen Sparkling Tea Company, der er startet af Jacob Kocemba og Bo Sten Hansen, og ifølge juryen vandt de prisen for deres lovende koncept indenfor en helt ny kategori af drikkevarer, der blandt andet har stort eksportpotentiale.

Copenhagen Sparkling Tea Company producerer mousserende te, en helt ny slags alkoholfri drik lavet på økologiske råvarer og med fokus på eksklusivitet, kvalitet, nydelse og selvfølgelig pakket ind i lækkert design.

Konkurrencen var hård blandt de 60 iværksættere, og det var to stolte og rørte vindere, der løb med sejren, som er en stand på Formland Autumn 2018 og en check på € 7.500.

CREATORS COMMUNITY er et koncept, som har til formål at sende talentfulde og kreative iværksættere godt på vej mod deres drøm som succesfulde selvstændige. Alle danske deltagere får tilknyttet en professionel mentor fra det danske erhvervsliv til hjælp og vejledning i forbindelse med forberedelser før og under messen.

www.formland.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere