03.09.2019  |  Interior  |  Belysning

Opdag nye Horizons

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stråler af lys skinner gennem det transparente glas. Det kan oplyse ethvert loft eller væg.

Den nye Horizon er en statementlampe med karakter. Formen har kant og en følelse af uendelighed, og designet har til formål at optage blikke med dets unikke look. Den passer godt til hoteller, entréer og lounges.

Jordnær, varm og behagelig

Farven Toast er med dens jordlige nuance fuld af varme. Med et strejf af guld indfører den en både nordisk og luksuriøs stil i dit rum.

Som et frisk pust

Angry Sea er som en kølig brise. Farven er naturlig og energisk. Med toner af havet frembringer den essensen af utæmmede bølger.

Ruby er vores nye rød

Vores nye røde farve Ruby er en nuance af den polerede ædelsten Ruby. Dette dybe, røde skær tilfører elegance, luksus og fyldighed til vores lampedesigns.

Afslapning for en stund

Pool blue minder én om ferie, strande og palmetræer reflekteret i vandet. Den kølige farve stråler af liv, glæde og lykke.

Farver i forklædning

Skønne regnbuer og kamæleoner der skifter farve for at blende ind. Vores Chameleon har mystik og fængende charme, der blænder øjet.

Horizon er tilgængelig i alle de nye, tidløse farver: toast, angry sea, ruby, pool blue og chameleon. Horizon, først designet som en pendel, lanceres nu både som en væglampe og i en version der kan monteres på både væg og loft.

Vedlagt er pressemeddelelsen af Horizons serien fra EBB og Flow. Eller se fotogalleriet øverst i denne nyhed, hvor flere billeder af serien vises. 

Mere fra EBB & FLOW ApS

EBB & FLOW ApS

www.ebbandflow.dk

EBB & FLOW designer og producerer dekorative og funktionelle lamper. En kombination af klassisk britisk og moderne nordisk stil samt en passion for materialer som glas, krystal, metal og stof resulterer, i en stil der tilfører moderne kant og farverig dybde til din belysning. Ebb & Flow er en dansk virksomhed med kunder i over 40 lande verden over. Gennem webshop,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere