08.02.2022  |  Interior  |  Belysning

Første in-store udstilling af Uva i Illums Bolighus

Indhold fra partner Hvad er dette?

Du kan lige nu finde den første in-store udstilling af EBB & FLOWs Uva pendel i Illums Bolighus.

Illums Bolighus er en fantastisk lokation til en stor og eksklusiv dekoration af den luksuriøse pendel. Uva er en pendel, der kan styles for sig selv, i en lille klynge eller som en stor og fantastisk lysekrone. 

Udstillingen af Uva er et meget fleksibelt system, som er let at implementere in-store. Det er en udstilling, der får folk til at stoppe op, og som skaber en stærk visuel profil. 

Inspirationen bag designet

Lampedesignet er det seneste nye i EBB & FLOWs kollektion af håndlavede lamper. Dansk design og håndlavet i Europa. Uva er inspireret af en vindrue, det italienske ord for den farverige frugt. Tilgængelig i to størrelser i et stort udvalg af farver, som giver mulighed for at udtrykke personlighed.

Kombinationen af den simple messingkugle og glas- eller krystalkugle afslører udseendet af en smuk parfume i en regnbue af farver og smukke krystalmønstre. Uva er et innovativt design, som gemmer al teknologien i den lille messingkugle. It’s all in the ball. Et unikt og innovativt design, som skaber en simpel og elegant lampe.

Ønsker du at skabe en udstilling af Uva?

Hvis du ønsker at høre om mulighederne for at forhandle Uva, er du velkommen til at kontakte:

Thomas Kronevald

CEO

+45 2825 8907

Thomas@ebbandflow.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere