01.04.2022  |  Furniture  |  Belysning

EBB & FLOW lancerer ny kollektion af lampeskærme i stof

Indhold fra partner Hvad er dette?

EBB & FLOW introducerer en ny kollektion af stofskærme for SS2022.

Kollektionen, som kaldes bold & fresh skaber inspirerende og kreative omgivelser og består af stofskærme, som inspirerer og udtrykker personlighed. Stofferne er udvalgt af EBB & FLOW designer og grundlægger, Susanne Nielsen.

SS2022 kollektionen hylder eksklusive navne fra stofverdenen som Christian Lacroix, Designers Guild og Scion. Synergien af ekstravagance, det legende og det luksuriøse tilføjer tre unikke kvaliteter til kollektionen, som gør stofskærmene til de perfekte partnere til resten af EBB & FLOWs lampekollektion.

Vi gør plads til personlighed, og i denne sæson præsenterer vi stofskærme i enestående silke i smukke tern, ekstravagante fjer og opløftende retromønstre og farver. Alle stofskærme kan kombineres med vores håndlavede lampebaser eller hænges som pendler fra loftet.

De ternede stofskærme i luksuriøs silke er uimodståelige og fifindes i farverne Fushia, Cobalt, Azure og Ochre. Det ekstravagante fjermønster fra Christian Lacroix tilføjer en unik og barok stil til kollektionen. Et kunstnerisk mønster med fantastiske detaljer og nuancer. Det nye retro Poppy Pop design, Ferns og Jackfruit and the Beanstalk er en ung og legende tilføjelse til kollektionen.

Kollektionen kan købes på ebbandflflow.com og hos forhandlere. Vejl. priser fra 1099 DKK / €119

Mere fra EBB & FLOW ApS

EBB & FLOW ApS

www.ebbandflow.com

EBB & FLOW designer og producerer innovativ og dekorativ belysning. Håndlavede produkter i materialer som krystal, glas, messing og stof, som skaber personlighed i ethvert hjem. EBB & FLOW er en dansk virksomhed med international succes, som tager dig igennem en rejse af europæisk håndværk. Mundblæst glas og krystal, dekoreret i hånden og h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere