25.04.2022  |  Interior  |  Branchenyt

EBB & FLOW indgår samarbejde med Rumas

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos EBB & FLOW er vi stolte af at løfte sløret for vores samarbejde med Rumas. En dansk virksomhed, som designer moderne interiør og møbler til professionelle arbejdsmiljøer.

EBB & FLOW og Rumas deler den samme passion for kvalitet og håndlavet design, som holder i årevis.

Sammen indretter vi professionelle arbejdspladser for virksomheder, der ønsker at skabe en unik og komfortabel atmosfære for både kunder og medarbejdere.

Med EBB & FLOW belysning og Rumas interiør og møbler kan virksomheder skabe arbejdspladser med en fantastisk kombination af funktionalitet og personlighed.

EBB & FLOW og Rumas har begge en mission om at tilføje personlighed, farver og lækre materialer til professionelle miljøer for at skabe motiverende og inspirerende rum, der huskes.

Besøg ebbandflow.com

Besøg rumas.dk

Mere fra EBB & FLOW ApS

EBB & FLOW ApS

www.ebbandflow.com

EBB & FLOW designer og producerer innovativ og dekorativ belysning. Håndlavede produkter i materialer som krystal, glas, messing og stof, som skaber personlighed i ethvert hjem. EBB & FLOW er en dansk virksomhed med international succes, som tager dig igennem en rejse af europæisk håndværk. Mundblæst glas og krystal, dekoreret i hånden og h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere