09.11.2021  |  Interior  |  Dekoration

En eksklusiv julegave

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores Rowan Bowl er den perfekte julegave – både til medarbejdere, samarbejdspartnere eller privat. Rowan Bowl er en eksklusiv krystalskål, som er håndlavet i Europa. Mundblæst og håndslebet.

Krystalskålen kommer i tre størrelser og fire mønstre. Den passer ind i ethvert hjem, uanset om den skal bruges som en frugtskål, vase eller en dekoration i sig selv. Et moderne samleobjekt, som tilføjer elegance til et hjem.

Skålen præsenteres i en fin gaveæske, som fuldender oplevelsen. Æsken kan bruges til at beskytte skålen, når den ikke står fremme, eller til opbevaring af andre ting. Den perfekte overraskelse under juletræet.

Rowan Bowl er et resultat af imponerende europæisk håndværk. Rejsen fra hånd til hånd skaber et unikt produkt, som fortæller sin helt egen historie.

Find vores Rowan Bowl her.

Ønsker du at købe Rowan Bowl som en firmajulegave?

Kontakt Thomas Kronevald på Thomas@ebbandflow.dk

Mere fra EBB & FLOW ApS

EBB & FLOW ApS

www.ebbandflow.com

EBB & FLOW designer og producerer innovativ og dekorativ belysning. Håndlavede produkter i materialer som krystal, glas, messing og stof, som skaber personlighed i ethvert hjem. EBB & FLOW er en dansk virksomhed med international succes, som tager dig igennem en rejse af europæisk håndværk. Mundblæst glas og krystal, dekoreret i hånden og h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere