14.10.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Nyt format

Siden Sigvard Bernadotte og Acton Bjørn i 1950'erne designede Margrethe-skålen for Rosti, er den karakteristiske røreskål blevet et vaskeægte køkkenikon. I dag findes den i et væld af farver - og desuden i en udgave af stål. Som noget nyt lancerer Rosti nu ståludgaven i et sæt med tre skåle.

Margrethe-skålene i stål har et flot og eksklusivt look med satin-finish indvendig, men en blank finish udvendig. Samtidig er skålene praktiske og nemme at stable.

Der findes allerede et stålsæt med to skåle, men nu tilføjer Rosti en Margrethe-røreskål i stål, som rummer to liter. Dermed kommer det nye sæt med til at rumme størrelserne halvanden liter, to liter og tre liter.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere