12.08.2019  |  Business  |  Branchenyt

Nye brands hos Magasin friend of brands

De nye brands tæller blandt andre anerkendte kokke og deres produkter.

Som et naturligt led i en udviklingsstrategi omkring deres sortiment og produkter byder Magasin friend og brands tre nye brands velkommen i deres portefølje.

De nye brands er:

Jamie Oliver – Den verdenskendte britiske TV-kok og entreprenør står bag en lang række kogebøger, restauranter og ligeledes produkter til køkkenet. Det er hans produkter, der laves i samarbejde med DKB Household, som Magasin friend of brands nu repræsenterer.

Cole & Mason – Det engelske firma, der siden 1919 har været passioneret omkring krydderier og at skabe de rette værktøjer til dette formål. De har et bredt sortiment af kværne inden for alle priskategorier.

Ken Hom – Er kinesisk-amerikansk kok, forfatter og tv-programleder for BBC. Han er anerkendt som en af verdens førende eksperter på autentisk kinesisk og asiatisk madlavning med fokus på gode kvalitets råvarer og effektive redskaber. Siden 1986 har han i samarbejde med DKB Household udviklet sit eget sortiment af primært woks og pander.

De nye brands kan opleves på følgende messer og events hos Magasin Friend of Brands:

Formland: C:2640

I forbindelse med Formex-ugen udstiller de i showroom på: Artillerigatan 6, Östermalm, Stockholm.  

www.magasin.nu

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere