22.12.2016  |  Interior  |  Brugskunst

Ny Spring/Summer 17 kollektion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Drøm dig væk med Chic Antiques nye smukke SPRING/SUMMER-kollektion Authentic Dreams

Drøm dig væk til varmere og lysere tider med Chic Antiques smukke nye SPRING/SUMMER kollektion Authentic Dreams

I den mørke og kolde vinter drømmer vi os væk og ser frem til de lyse tider, der kommer igen om nogle få måneder. Den nye smukke kollektion fra Chic Antique leder tankerne hen på det friske lyse forår med spæde knopper og blomster, der snart står i fuldt flor.

Authentic Dreams -kollektionen er fyldt med det lækreste vintage zink, et stort udvalg af skønne ting i glas og fattigmandssølv, og rigtig mange nye varer til haven, såsom smukke autentiske potter og lanterner med charme og patina. Udvalget af vintage møbler har heller aldrig været større og kollektionen bugner tilmed også af lækre quilt og velourpuder, kurve i lyst naturflet, romantiske fotorammer, smukke duftlys, tapas- og skærebrætter, elegante dekorationskager og mange, mange flere skønne produkter. Indret og dekorér med de nye Chic Antique-varer i sarte farver og rustikke patinerede materialer, og skab din helt egen drømmende og romantiske stil.

Drømme er en af de vigtigste ingredienser i Chic Antiques DNA. Hele ideen bag Chic Antique startede som en drøm for indehaver Bente Kienast og i dag er det en vigtig del af virksomhedens filosofi, at inspirere folk til at udleve deres drømme. 

Med det romantiske interiør, rustikke møbler, lækre tekstiler og smukke dekorationsartikler fra Chic Antique kan du skabe et rum, hvor det er muligt at kombinere det travle hverdagsliv med drømme og refleksion.

Alle de smukke produkter vil motivere og inspirere dig til at dekorere med din helt egen personlige stil, og være med til at vække dine drømme til live. 

Tags: Chic Antique

Mere fra Chic Antique

Chic Antique

chicantique.dk

Chic Antique er passionen for det unikke, der som en drøm udviklede sig til en virksomhed.Drømmen opstod i Sydfrankrigs varme somre, men ikke ved vandet, hvor de fleste turister begiver sig hen. Vi begiver os ud på landet og ind i de små byer, hvor fortiden ikke er helt forsvundet. På markederne, som er en tradition i de franske byer, gemmer fortidens smukke ting sig på markedsborde og kasser…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere