17.06.2016  |  Interior  |  Brugskunst

Ny kollektion fra romantikkens mestre

Indhold fra partner Hvad er dette?

Chic Antiques nye kollektion Hidden Treasures rummer alt lige fra et lyst romantisk shabby chic udtryk til et rustikt og industriel patina.

Chic Antique lancerer ny spændende vintage kollektion, der en gang for alle slår firmaet fast som romantikkens mestre med rustikke og nordiske undertoner. 

Mens solens varme stråler endnu luner os, nærmer efterårets løvfald sig og blæser nyt liv i en smuk årstid og forbereder os alle på den hyggeligste tid på året - julen. Chic Antiques nye efterårs- og julekollektion Hidden Treasures er en smukt oplevelse for både øje og sjæl. Lad øjet glide ned over charmerende landidyl, der oser af romantik og lad tankerne flyde tilbage på nostalgiske og unikke øjeblikke, der bringer lysten frem til at trække indendørs og skabe et fornyet personlig udtryk og hygge i efterårets komme.     

Romantik og industriel patina

Hidden Treasures får vores deko-hjerter til at banke og vores kreativitet til at gløde med sine ægte Chic Antique produkter, som vi kender dem med vintage lysekroner, charmerende lanterner, reproducerede franske møbler, smukke lysestager, skønne fade og vaser, nostalgiske kammerstager samt romantisk interiør i massevis. Derudover kan der også pustes frisk fransk liv i hele huset med skønne nostalgiske dåser, inspirerende fransk køkken interiør, charmerende emalje, som i de gode gamle dage og de lækreste træfade, som trækker rustikken ind hjemmet. 

Nordique

Selv det mest romantiske univers kan kombineres med nordisk drivtømmer, genbrugsglas, beton og industrielle linjer. Nordique er en ny frisk gren på Chic Antique stammen og har rødder i samme romantiske univers som Chic Antique, men med et mere nordisk touch.

Nordique er et lyspunkt i det nordiske univers, hvor hyggen spredes med glas i lyse pasteller kurve i bredt flet, irret sølv og store glaslanterner på en bund af beton. Derudover hyldes det industrielle patina med de velkendte factory lamper til gulv og væg, nostalgiske lokkeænder samt patinerede kulfarvede lanterner.

En skøn kombination

Du kan indrette med Chic Antique og Nordique i en skøn kombination for at opnå det unikke og personlige udtryk. Skab stemning og leg med kontrasterne mellem det romantiske og nordiske og indret med produkter, der klæder hjemmet og fuldender den personlige stil. 

Tags: Chic Antique

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere