25.03.2021  |  Business  |  Branchenyt

Ny direktør til Hay

Hay har fået en ny mand på direktørposten efter Henrik Steensgaard i december sidste år skiftede til virksomheden Masai. Det skriver Wood Supply. 

Britiske Henry Jones har siddet på posten siden 1. februar. Han har en baggrund som adm. direktør hos tekstilvirksomheden Himatsingka Europe, hvor han var i tre år.

Derudover har han i 30 år arbejdet hos design- og interiørvirksomheden Designers Guild, hvor han de seneste 21 har siddet med stillingen som salgs- og marketingdirektør.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere