12.06.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Ny Autumn/Winter 2017 kollektion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Minder er omdrejningspunktet i Chic Antiques splinternye fantastiske kollektion Coming Home. Dette efterår bliver skønt og nostalgisk ...

Minder er omdrejningspunktet i Chic Antiques splinternye fantastiske kollektion Coming Home. Dette efterår bliver skønt og nostalgisk med masser af flashbacks til svundne tider. Med denne kollektion tager vi på en rejse tilbage til starten af det hele, og vi har genopdaget nogle af de første Chic Antique klassikere. De skønne produkter er om muligt endnu mere Chic Antique, end de nogen sinde før har været.

Kernen i Chic Antique stilen er de smukke gamle ting, der fortjener en ny fremtid. Sjælen i de gamle unikke ting kommer til ære i den nye kollektion, og dermed skabes en helt særlig autentisk stemning. Vi puster nyt liv i den romantiske stil og mikser den med det rå nordiske look og giver dig mulighed for at skabe din helt egen personlige stil.

Kollektionen er kendetegnet ved en række helt nye farver, som vil lyse op i det kommende efterår. Det er vidunderlige blå, grønne og rosa pasteller, der går igen inden for møbler, tekstiler og skjulere og er et gennemgående tema for mange af nyhederne.

Farverne går igen i de nye tekstiler, hvor der er et væld af nye puder, duge og tørklæder. Puderne fås blandt andet i velour og i det smukkeste gammeldags stribede olmerdug. Derudover har vi en hel serie af dekorative ure, som kan stå eller hænge og minde om tidens gang.

Vi har udvidet vores sortiment af møbler med mange store nyheder, blandt andet en smuk skænk med skuffer og et stort rullebord med en hylde, begge i en varm træfarve. Du finder også et virkelig fantastisk skab i den lækreste pastelgrønne farve, en nostalgisk gyngestol i hvidmalet jern og en helt ny spisebordsstol i træ med fletryg og -sæde.

Til haven er der en hel ny serie af rustikke potter i intet mindre end 8 forskellige pastelfarver samt helt nye betonvarer som for eksempel græskar til smuk dekoration. Derudover er der en masse fine nyheder i zink, som kan bruges inde såvel som ude, for eksempel en stor skjuler, som vil passe helt perfekt til et oliventræ.  

Vores udvalg af stearinlys er udvidet med kronelys i de samme smukke farver som vores bedelys og kertelys, så der nu er mulighed for at bestille alle tre størrelser i matchende farver.

Vi inviterer dig til at gå på opdagelse i den nye smukke AW 2017 kollektion fra Chic Antique og drømme dig tilbage til svundne tider! Det føles som at komme hjem …

Tags: Chic Antique

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere