20.07.2018  |  Interior  |  Tekstiler

Stof til eftertanke

The Organic Company lancerer nu genanvendelige stofposer i økologisk bomuld som et praktisk og miljøvenligt alternativ til plastik- og engangsemballage.

Der findes utallige former for engangsemballage; papirsposer og plastikposer fra supermarkedet, fryseposer, sølvpapir og husholdningsfilm til madpakken og opbevaring af madvarer i køleskabet. Men hvorfor ikke prøve noget andet? Stofposerne fra The Organic Company i fint-vævet gaze-bomuld og med snorelukning kan bruges igen og igen og vaskes efter behov.

Poserne der fås i tre størrelser og kommer i to farver kan bruges til frugt, grøntsager, indkøb i løs vægt og meget mere.


www.theorganiccompany.dk
 

Denne artikel er en del af temaet Formland aug18

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere