22.08.2018  |  Business  |  Branchenyt

Ung iværksætter vinder PRODUCT OF THE YEAR på Formland

Udviklingen er kun gået fremad siden 2016 for et nyere aarhusiansk firma, der producerer miljøvenlige produkter til husholdningen.

I torsdags på Formland blev prisen Product of The Year tildelt af et udvalg af danske bloggere under hashtagget #bloggerprize2018.

Vinderen blev HUMDAKIN, der med sin mission om at kombinere smukt design med moderne husholdning og allergivenlig rengøring, producerer miljøvenlige husholdningsprodukter.

På blot halvandet år er det lykkedes iværksætteren Camilla Schram, der står bag HUMDAKIN at nå ud til 300 design- og interiør butikker i 14 forskellige lande. Udviklingen er kun gået en vej siden lanceringen af det nye brand fra Aarhus i november 2016, og i torsdags vandt Humdakin prisen Product of The Year på interiør og designmessen Formland. Det skriver HUMDAKIN i en pressemeddelelse.

HUMDAKIN blev lanceret tilbage i 2016 efter fem års udvikling og har nu dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af eksklusive rengøringsprodukter og moderne husholdning inspireret af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft, og som gør, at produkterne er milde mod huden og vores planet.

Essensen af HUMDAKIN er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter til rengøring, personlig pleje og velvære.

www.humdakin.com

-SSK

Denne artikel er en del af temaet Formland aug18

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere