20.09.2021  |  Dining  |  Table top

Ultraklar kvalitet fra Lyngby Glas

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Zero har Lyngby Glas skabt en enestående serie af smukke glas, som produceres i en miljøvenlig, CO2-neutral proces. Zero matcher dermed tidsånden i såvel det udtryksfulde design som det miljømæssige fokus, og nu udvides serien med et elegant vandglas.

Skønhed, holdbarhed og god samvittighed går hånd i hånd i de eksklusive Zero-glas, som produceres fuldstændig CO2-neutralt og af de reneste råvarer. Lyngby Glas går med denne smukke krystalserie forrest i udviklingen af nye, miljøvenlige glas – uden at gå på kompromis med sin sikre, æstetiske sans.

Blyfrit miljøkrystalglas

Zero findes allerede som hvid- og rødvinsglas, champagneglas samt som en elegant champagneskål. Nu kan man også nyde et glas boblende danskvand eller en kold frokostøl af det formfuldendte Zero-design – og gøre det med ekstra god samvittighed.

De ultraklare glas er nemlig fremstillet i blyfrit miljøkrystalglas. Desuden produceres Zero på grøn energi fra solceller og jordvarme, ligesom der ingen forurenende stoffer udledes. Til gengæld genanvendes al overskudsvarme fra produktionen – og materialet selv er 100% genanvendeligt.

Elegante linjer

Det nye vandglas i Zero-serien rummer 42 cl. Det ultraklare, 100 % recirkulerbare krystalglas er super holdbart og tåler uden problemer opvaskemaskine.

Foruden styrken og det miljøvenlige fokus er også de enestående, elegante linjer karakteristisk for Zero. Linjer, som tegner glassene skønhed med en egen, yndefuld lethed – og gør Zero til endnu et eksempel på nytænkning med sans for klassisk design.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere