19.03.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Bæredygtige produkter fra SCANPAN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos SCANPAN ligger bæredygtigheden i både miljø, kvalitet og produktion.

En stærk bevægelse imod madspild og ’smid-væk’-kultur vokser sig større og større. En bevægelse, som forener innovative produktionsformer og nye genanvendelsesteknologier med klassiske dyder.

Der er på mange måder tale om at tage det bedste fra en svunden tid og kombinere det med ny viden.

For SCANPAN er der ikke tale om en ny bevægelse. Vi har gennem hele vores historie holdt fast i vores udgangspunkt og kombineret en konstant søgen og nysgerrighed efter nye og intelligente produktionsmetoder.

Bæredygtighed handler for SCANPAN især om miljøkvalitet og produktion. Du skal som køber og bruger af en SCANPAN aluminiumsgryde eller -pande være sikker på, at vi har gjort vores bedste for at opfylde de højeste standarder og dermed bidrage til en bæredygtig hverdag for dig og fremtid for alle.

Læs mere om bæredygtigheden i SCANPANs produkter her.

Mere fra SCANPAN

SCANPAN

www.scanpan.dk

Skab store madoplevelser med SCANPAN Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning - robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier - kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere