09.08.2019  |  Business  |  Branchenyt

Mette Ditmer præsenterer nyheder på to stande til Formland

En kollektion med tasker og puder i karakteristiske gobelin-stoffer får sin helt egen stand i ONE-hallen på messen.

Med udgangspunkt i god kvalitet og en lang levetid, designer Mette Ditmer holdbare produkter i lækre tekstiler.

Ifølge Mette Ditmer skal kvalitet være synlig allerede før første berøring. Hun tror på, at det skaber langvarig glæde, når vi vælger kvalitet i de produkter, vi omgiver os med. Godt design skal kunne holde til hverdagen og have en lang levetid. Brug-og-smid-væk-mentaliteten er ikke holdbar, og derfor er Mette Ditmers efterårskollektion en fortsættelse af den foregående, så de nye produkter kan mixes og matches med tidligere kollektioner.

Til AW19 følger Mette Ditmer op på forårets BOUDOIR-kollektion med nye kosmetikpunge, toilettasker og puder. Både tasker og puder er skabt af smukke, karakteristiske gobelin-stoffer med markante mønstre, blød velour i støvet farvemix samt kontrastfarvet strukturstof. De forskellige kvaliteter, farver og mønstre bindes visuelt sammen af matchende kantbånd på puderne, og kontrastfarvet lynlås i taskerne.

BOUDOIR-kollektionen præsenteres på separat stand i ONE hallen på Formland (stand F:5080), mens resten af sortimentet kan opleves på stand F:5060.

www.metteditmer.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere