26.12.2018  |  Dining  |  Table top

Mønster nr. 1

Musselmalet Riflet var Royal Copenhagens første og mest langtidsholdbare stel – og derfor også kendt som ‘Mønster Nummer 1’.

Siden stellet blev skabt i 1775, er det elegante porcelæn med den markante håndmalede, blå blomsterdekoration oven på en riflet overflade, blevet en sand klassiker. Trods en fantastisk historik har selv de mest ikoniske design med mellemrum brug for at blive set på med friske øjne, og i 2000 blev Blå Mega Riflet-kollektionen præsenteret med stor succes.

Nu lancerer Royal Copenhagen nye dele til både Musselmalet Riflet og Blå Mega Riflet i form af nye mellemstore skåle, en lille firkantet tallerken til servering af blandt andet kanapeer, små forretter og tapas. Den firkantede form giver også mulighed for at gruppere tallerkenerne, så de sammen danner et større ruminddelt fad. Til Blå Mega Riflet-kollektionen føjes en elegant skål på en lille fod.

www.royalcopenhagen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere