17.08.2021  |  Bloom  |  Belysning

Lys i mørket

Skab en hyggelig stemning med Graypants' innovative lampe.

Der er ikke noget som en mørk dag med regn på ruden, et lunt tæppe over sig og hyggelig belysning i vinduet. Nu kan man skabe netop den stemning, man har brug for med lampen Wick fra det amerikanske designbrand Graypants. 

LED-lampen er nemlig designet til at skabe hyggelig belysning med fire forskellige lysindstillinger. Ligesom med et stearinlys kan den smukke bordlampe blive taget med, hvor end man ønsker, da den er ledningsfri og oplades med et medfølgende USB-C stik.

Wick er desuden lavet af genbrugt, eloxeret aluminium, som kan leve videre til nye produkter, når lampen ikke længere bliver brugt – og er dermed også designet til at skåne miljøet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere