01.03.2021  |  Kitchen  |  Brugskunst

Lille nyhed, stor betydning

Nu lancerer Bitz en lille tilføjelse med stor betydning: En mindre tallerken, som understøtter ernæringsekspertens mål med Gastro-serien, nemlig at gøre det nemmere at få styr på portionsstørrelserne - og dermed sundheden.

Det var med stentøjsstellet Gastro, at BITZ tog sin begyndelse. Designvirksomheden udvikler løbende nye Gastro-produkter, som er lige til at hente ned af hylderne. Et eksempel er den lille, nye tallerken med det store potentiale.

Den nye Gastro tallerken er 17 centimeter i diameter og fås i ni forskellige farvedesigns: Cream/cream, Grey/cream, Black/amber, Black/lilac, Grey/light pink, Grey/light blue, Grey/grey, Black/dark blue, Black/green.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere